Előbb jött a Franck Mulllerhez a húsvét!
Az újévben köszönthetjük a nyúl évét  a  Franck Muller Vanguard órájával.

A Frack Mullert nem kell bemutatni ha egy ideje az ember órákkal foglalkozik. Sajnos mára eljárt a márka felett az idő de próbálnak relevánsak maradni mint anno. Például tavaly előálltak egy újfajta Vanguard modellel az Encryptóval ami az "első funkcionális Bitcoin óra". Ahol a számlapban találhatunk egy QR kódot ami a kriptopénztárcánkhoz vezet. (Bővebben itt)

 

(Forrás: Franck Muller)

 

 

Amiért viszont most mégis írok róluk az az idei év január 6-án debütáló legújabb Vanguard amit japán streetwear márkával az #FR2-vel közös kollabban dobtak piacra #FR2NCK néven és 800 darabra limitáltak. A szokásos és jól ismert Vanguard órára tette rá a saját desingját a cég. A számlap monokróm mint ahogy a tok és az egyedileg gyártott szíj is. A márka logója is rákerült a számlapra, a 7 órás pozícióba csak éppen a márka logója 2 párzást folytató nyúl. A Franck Muller gondosokodott arról is, hogy minden élethelyzetben szembe kerüljünk a rajtunk lévő óra "sajátosságaival" ezért a jól telerakták LumiNovával a "nyulakat" is nem csak a mutatókat. (Az óra hivatalos weboldala)

 

(Forrás: Frank Muller)

Sokakkal ellentétben nekem tetszenek a Franck Muller órák (nem mindegyik) de a Vanguard arányaiban jól néz ki (közösülő nyulak nélkül) és egy nagy heritage van a háta mögött de hogy valaha vissza tud-e térni a mainstreambe az még kérdéses.

  (Forrás: Franck Muller)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://onwrist.blog.hu/api/trackback/id/tr7518024710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

OnWrist

Hello! Örülök hogy itt vagy. Azért indítottam ezt a blogot, hogy hasonló hobbista órásoknak és gyűjtőknek egy személyes és közvetlen órás blogot indítsak és tartalmat gyártsak.  Rengeteg inspiráció volt nekem a kronometer.hu (főleg a youtube csatornájuk miatt) és rengeteg más, külföldi youtuber is, ezért a napokban elhatároztam, hogy elszánom magam és életemben először blogot indítok. Az egész motiváció e mögött csak az hogy tartalmat gyártsak arról amivel szeretek szabadidőmben foglalkozni és talán egy jó közösséget összekovácsolni.  Heti posztok várhatóak. :) Instagram: https://www.instagram.com/passtime808/ Youtube: Majd.

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása